Registrering:

Vi uppmuntrar dig att registrera dig när du handlar på vår hemsida, men det är inte nödvändigt. Vårt registreringsformulär kräver att användarna ger oss kontaktuppgifter (t.ex. namn, åldersintervall, adress, telefonnummer, dagtid, e-postadress och lösenord). Du måste vara 13 år eller äldre för att registrera dig. Registrering hjälper oss att ge dig en snabb och enkel checkoutupplevelse. De kundkontaktuppgifter du lämnar på registreringsformuläret kommer att användas för att kontakta dig angående status för en order eller att svara på dina frågor. Om du inte väljer att välja bort, kommer det dessutom att skickas email uppdateringar om kommande försäljning, tävlingar, kampanjer och produktinformation. Du bekräftar och godkänner att du är ansvarig för att upprätthålla sekretessen för din registreringsinformation och ditt lösenord. Om du vill kan du också fylla i en kundprofil. Medan det inte är nödvändigt hjälper information som erhållits från kundprofilfrågorna oss att lära oss mer om våra kunder och används för att förbättra våra kunders shoppingupplevelse med oss.


Beställningsinformation:

Kunder kan använda en beställningsblankett för att köpa produkter. När du beställer samlar vi in ​​kontaktinformation, t.ex. din frakt- och e-postadress, och finansiell information, till exempel ditt konto eller kreditkortsnummer. Kontaktinformation från orderformuläret används för att skicka order och information till våra kunder och för att komma i kontakt med dem vid behov. Du kan välja att betala med kreditkort.


Vår garanti:

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Den information du lämnar till oss ges inte eller säljs till någon extern part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras. Om du har några frågor, problem eller kommentarer om vår integritetspolicy vill vi veta så att vi kan ta itu med dem.